AGNESKOVACS Enemy in the Wardrobe KESHA

De esthetiek van AGNESKOVACS wordt gerealiseerd in de frisse eenvoud van de functiegestuurde vormen, waarbij alle onnodige details zijn weggelaten.

Het onderscheidende karakter van de tassen wordt gevormd door de unieke ontwerptechniek; de uiteindelijke vorm van elk ontwerp wordt van één enkel vel genaaid door buigen en vouwen.De uniciteit van de collecties wordt soms door sterke asymmetrie, maar soms (synoniem…) juist door harmonieuze symmetrie bepaald.Hoogwaardig, natuurlijk leer – soms vilt en hout – en metalen elementen zorgen voor de duurzaamheid van de gemaakte producten.

AGNESKOVACS.COM

Enemy in the Wardrobe is het deskundige merk van de Hongaarse capsulegarderobe. Het is een bewuste, tegelijkertijd praktische maar stijlvolle garderobe-ontwerpmethode, ontwikkeld voor vrouwen. Het ontwerp van het merk werd niet alleen geïnspirieerd (?) door de wil om kleding te vereenvoudigen en te personaliseren, maar ook door de persoonlijke inzet van de twee eigenaren voor milieubewustzijn. Het doel is om een ​​merk te creëren dat tijdloos is in zijn basiskwaliteit en design, waardoor het een echt “slow fashion” merk wordt.

EW-WARDROBE.COM

Andrea Kesserű maakt haar accessoires van afvalplexiglas, brillenglazen, hout en hoorns.Naast sieraden produceert zij ook bijpassende tassen en rugzakken met drie functies. De afsluitingen en de decoraties slijpt en buigt ze ook zelf. Een integraal onderdeel van haar collectie zijn haar moderne, bijzondere stukken die zijn gemaakt met tekeningen van haar zoon met het syndroom van Down.

EVENTUELL.HU